Own Your Birth's Holistiska Födelseförberedande onlinekurs.

1 200,00 SEK

Own Your Birth's

Holistiska Födelseförberedande onlinekurs.

I den här kursen berättar Maria och Kristina det viktigaste du behöver känna till inför att föda på dina egna villkor så att du inte tvingas in i onödiga medicinska interventioner eller hamnar under utomstående ”experters” auktoritet mot din vilja. 

Det är DU som är experten på din kropp, ditt barn och din födsel. Vi ger dig kunskap, inspiration och de praktiska kunskaper som du och din partner eller stödperson behöver för att få bästa möjliga förlossningsupplevelse. 

Vare sig du redan känner oss från våra webbinarier eller träffar oss för första gången så kan du lita på att vi lever för att värna det friska, ostörda, holistiska födandet. Vi älskar att hålla space för kvinnor och deras familjer och har coachat hundratals kvinnor till positiva förlossningsupplevelser. 

 

Kursinnehåll:

Kursen är indelad i fyra delar och i dem ingår videos och skrivet material där vi bl.a pratar om den fysiologiska födelseprocessen, hur värkarna kan hanteras, rädslor bearbetas och hur du kan öppna upp för att föda, samt om kärlekshormonet oxytocinet som för födseln framåt.

Vi illustrerar hur värkarbetet ser ut, vilka ställningar som är mest gynnsamma att föda i och hur partnern kan stötta kvinnan under värkarbetet. 

Till varje del kommer en längre meditation som hjälper dig att förankra det du lärt dig och redan vet i kroppen. Du får även skrivet material, som exempelvis hur du kan boosta oxytocinet och skapa en oxytocinrik miljö som stöttar och skyddar kvinnan och värkarbetet. 

De fyra delarna:

  • Förlossningens fysiologiska process. 
  • Skapa de rätta förutsättningarna för att föda tryggt, säkert och på dina villkor. Om oxytocinets viktiga roll.
  • Hur du och din stödperson kan hantera värkarna och få smärtlindring. 
  • Öppna upp för ditt barn. Om hur du föder oforcerat, bearbetar rädslor och om postpartum-tiden.

Total tid: 3 timmar och 15 minuter lång, inkl. meditationerna.  

Förutom kursen får du ALLT detta:

  • 20% rabatt på Braïdo Organics kroppsoljor, som främjar en hälsosam graviditet, stärkande födsel och en mjuk start med bebisen.
  • SEX av våra mest populära kunskapswebbinarier: "Body, pregnancy and sexuality med Mariaandrea García", "Smärtlindring under födseln" med barnmorskan och doulan Märta Cullhed Engblom, "En inspirerande förlossningsberättelse" med barnmorskan och influensern Asabea, "Partnerns roll" med Stefan Ekwall, "Att vara gravid och föda barn i en regnbågsfamilj" med barnmorskan Elisa och mammorna Jennie och Xandra och "Livets längtan efter sig själv" med jordemor Agneta Bergenheim.
  • Inbjudan till en sluten online-grupp på denna plattform för de som går kursen. Det är ett tryggt space där ni kan fortsätta att kommunicera med andra blivande- och nyblivna föräldrar och ställa frågor om sånt som kommer upp i Own Your Births webbinarier och i kursen. Maria och Kristina håller i gruppen.
  • Varmt välkomna!
Jag vill gärna gå kursen!

Available tickets to Own Your Birth zoom-webinars: 

You can choose between: 

A monthly membership subscription for 450 kr/month,

or

One-off tickets to individual webinars for 225 kr

You'll get access to the zoom-links right after your purchase.

You'll also be able to buy the recorded webinar, four days after the live event. You'll have access to it until the end of December 2021. 

To read about each guest click here:

Webinars Schedule